fredag 13 november 2015

Veckan.

Annorlunda vecka då jag jobbat in en veckas praktik och fick ledigt. Måndagen va BVC med jack, 4 års kontroll som han klarade fint. 18 kg och 111,5 cm. Lång och smal. Tyckte det va trist att rita på beställning knåpade ihop lite tillslut. Lunch på Burger King och srn hämtade vi syskon. Skönt att rå om ett av barnen så här en dag. Tisdags fixades det saker, presenter handlades och sen tog vi helg. Onsdagen åkte vi till barnens moster och hälsade på, så länge sen och så välbehövligt. Blir så glad av hur barnen tycker om henne och hon dom. Alla firades, elvina fick picknickset i frost, killarna en varsin spidermangubbe och Dexter även en liten lastvagn. Jag fick presentkort så jag kan skämma bort mig själv!! 😀 ska fixa naglar el fransar. Så skönt att få bli lite fin. 😊
Gårdagen ägnade vi hemma, jag röjde garderoben, ska ta fram lite varmare kläder, fick lite julklappar beställda, vi städade och hade filmmys med popcorn. Idag är det bullbak och så ska vi lämna filippa hos en kompis i Nyköping. 😀 tacokväll med familjen och jag har lovat att barnen ska få köpa en film på affären.

Ha en bra dag allihop!

1 kommentar:

  1. Viggo här är ju nästan exakt lika gammal som Jack och de verkar vara lika långa och väga lika mycket också :) Isolde var ynka 99 cm fortfarande när jag mätte henne igår... (och Harald 89)

    SvaraRadera